Каховські оперативники затримали чоловіка, який награбував на кілька років ув’язнення

4 года назад 0

Жертвою зловмисника стала 51-річна жінка. Вона працює в магазині у місті Каховка і приблизно о 22:20 поверталася додому зі зміни. У провулку до неї підбіг невідомий, схопив за шию, став душити і вимагав віддати цінні речі. Забравши сумку з гаманцем, зловмисник втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпіла запам’ятала прикмети невідомого. Працівники поліції відпрацьовували територію міста і на зупинці побачили чоловіка, схожого за прикметами на розшукуваного. Він розглядав сумку і, побачивши поліцейських, намагався втекти. Оперативники його наздогнали і вилучили сумку заявниці.

Затриманому 26 років і раніше він не притягався до кримінальної відповідальності. Займався випадковими заробітками, але останній роботодавець вигнав його через пияцтво. Зловмисник пояснив, що не мав грошей на білет додому, тож вирішив скоїти злочин. Біля магазину він розпивав спиртні напої у компанії безхатька. Коли побачив жінку, яка виходила з магазину, то вирішив її пограбувати. Але в сумці, крім банківських карток, нічого цінного не знайшов.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.