Кількість звернень до поліції Херсонщини у п’ятницю ледь не сягла 700

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 695 заяв і повідомлень, серед яких 146 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 5 ДТП, внаслідок яких 3 особа загинули, 3 особи травмовані. За порушення правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 122 протоколи, з них 12 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Що ж до розслідуваних правопорушень, то в ГУ НП області наводять такі приклади:

До чергової частини Новотроїцького відділення поліції надійшло повідомлення від 34-річної місцевої жительки про те, що її 28-річний знайомий, відкрито заволодів її грошовими коштами в сумі 128 грн, які знаходилися на столі у житловому будинку. За даним фактом проводиться перевірка.

Окрім крадіжок, актуальною залишається й тема наркотиків:

У Горностаївському районі поліцейські провели санкціонований обшук в домоволодінні 52-річного місцевого жителя. Біля приміщення літньої кухні виявили та вилучили 10 кущів коноплі. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Вилучене направлено на дослідження.

Відділ комунікації поліції Херсонської області