Квартирні крадіжки та угони: поліція Херсонщини повідомила про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 565 заяв і повідомлень, серед яких 118 звернень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Зареєстровано 1 ДТП з потерпілими, внаслідок якого 1 особа отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 91 адміністративний протокол, з них 17 – за керування в нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:
В Херсонський відділ поліції надійшло повідомлення від 35- жительки обласного центру. Жінка розповіла, що невідомий проник в її квартиру, звідки викрав 2800 доларів США, 2800 грн, 300 Євро, планшет, жорсткий диск до ноутбука "Асус" та ювелірні вироби. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 71-річна херсонка. Жінка розповіла, що невідомий представившись працівником банку, шахрайським шляхом заволодів грошима в сумі 27350 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції звернувся 23-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що невідомий незаконно заволодів мотоциклом «Дніпро», який він залишив біля двору. За даним фактом проводиться перевірка.