На Арабатській Стрілці окупанти перекривають дорогу Генічеськ-Стрілкове

2 недели назад 0

Окупанти перекривають дорогу  ГенічеськСтрілкове для газифікації недобудованої арт-резиденції.

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

Російські окупанти оголосили про тимчасове перекриття дороги Генічеськ-Стрілкове у зв’язку з планами газифікації арт-резиденції «Таврида», що будується на  Арабатській Стрілці . Як повідомили в прес-службі окупаційної «адміністрації Генічеського муніципального округу», роботи з прокладання підземного газопроводу високого тиску почнуться у вересні 2024 року.

Існує велика ймовірність, що забезпечення газом нового об'єкта може негативно вплинути на вже існуючі потреби Генічеська та Арабатської Стрілки.

Зокрема, родовище газу в Стрілковому вже ледь покриває потреби наявних об'єктів і підключення нових споживачів може призвести до дефіциту газу, особливо в пікові моменти зимових холодів. Це може створити серйозні проблеми для мешканців і закладів регіону.

Окупанти обіцяють організувати об'їздний маршрут для забезпечення безперервного руху транспорту. Водночас, питання ефективності та доцільності цих робіт залишаються відкритими, особливо враховуючи постійні затримки і невизначеність з термінами завершення будівництва арт-резиденції «Таврида».