На Херсонщині через удари рф 3 осіб дістали поранення, пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру

3 месяца назад 0

Ворожі удари в Херсонській області призвели до поранення 3 людей і спричинили значні пошкодження житлових будинків, інфраструктури та цивільних об'єктів.

На Херсонщині через російські удари 3 людини дістали поранення та пошкоджено багатоповерхівку, 22 приватні будинки, критичну інфраструктуру, торговельний комплекс, адмінбудівлю та автомобілі. Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає .

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Станіслав, Садове, Антонівка, Білозерка, Токарівка, Велетенське, Берегове, Зарічне, Інгулець, Новодмитрівка, Берислав, Тягинка, Нововоронцовка, Осокорівка, Львове, Ольгівка, Михайлівка, Монастирське, Бургунка та місто Херсон,  — поінформував Олександр Прокудін.
 
Ворожі сили поцілили у житлові квартали населених пунктів Херсонської області, внаслідок чого було пошкоджено багатоповерхівку та 22 приватні будинки.

Крім того, було зафіксовано влучання в об'єкти критичної інфраструктури, торговельний комплекс, адміністративну будівлю та автомобілі.
На жаль, через дану агресію 3 людини дістали поранення.