На Херсонщині чоловік засуджений на 7 років ув’язнення

5 лет назад 0

Від дій зловмисника постраждали шестеро жителів смт Велика Олександрівка, з дворів яких чоловік викрадав електроінструменти, труби та паркани. Також він незаконно заволодів мопедом 63-річної жінки, яка приїхала в магазин і залишила транспортний засіб без нагляду на вулиці. Цим скористався зловмисник і поїхав на мопеді до себе додому, крадене сховав у сараї.

Працівники Великоолександрівського відділення поліції затримали чоловіка під час спроби продати мопед пенсіонерки. Зловмисник вирішив збути транспортний засіб за 500 гривень на ринку. Кілька продавців, які знали про угон мопеду в селі, зателефонували в поліцію і повідомили про підозрілого продавця. Прибувши на місце, поліцейські переконалися, що саме цей мопед викрали у жінки.

52-річний затриманий зізнався у скоєних злочинах і пояснив, що не міг влаштуватися на роботу через 4 судимості, тому вирішив заробляти на життя вже звичними для себе крадіжками та угонами.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Суд визнав чоловіка винним у всіх інкримінованих йому епізодах злочинів та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області