На Херсонщині поліцейські за добу знайшли водія, який збив двох чоловіків та втік з місця ДТП

7 лет назад 0

Працівники Бериславського відділу поліції протягом доби встановили особу водія, котрий збив двох чоловік, пошкодив їх автомобіль і зник з місця події.

До чергової частини Бериславського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий автомобіль збив двох чоловіків та втік. За викликом виїхала слідчо-оперативна група та інспектори по дорожньому нагляду районного відділу поліції. За попередніми даними, поліцейські встановили, що невідомий водій скоїв наїзд на двох чоловіків, які стояли на узбіччі дороги, після чого врізався в їх автомобіль і зник з місця події. Постраждалих з різними травмами доставили в районну лікарню.

За словами начальника відділу забезпечення безпеки дорожнього руху обласного главку поліції Віталія Боднарука, інспекторам дорожнього нагляду районного відділу поліції стало відомо, що підозрюваний пересувався на автомобілі «ВАЗ 2101» зеленого кольору. Поліцейські опитали місцевих жителів і встановили власника цієї машини. Ним виявився 31-річний місцевий житель. При огляді його домоволодіння, виявили автомобіль «ВАЗ 2101» з розбитим лобовим склом, правим дзеркалом заднього виду і пошкодженнями фарби на кузові. Чоловік зізнався у скоєному. Він розповів, що не має водійського посвідчення і зник з місця події, тому що злякався відповідальності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Тривають слідчі дії.