На Херсонщині поліцейський допоміг багатодітній родині вирішити питання щодо невідключення їх будинку від енергопостачання

4 года назад 0

Начальник сектору превенції Горностаївського відділення поліції Олександр Черевань допоміг багатодітній нужденній родині, будинок яких за борги хотіли від’єднати від енергопостачання. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Родина з чотирма маленькими дітьми кілька років проживає у с.Каїри. Спочатку вони знали лише старшого дільничного офіцера поліції Олександра Череваня, який проживає у Каїрах і на той час обслуговував цей населений пункт. Сім’я часто зверталася до правоохоронця по допомогу. Нині Олександр Юрійович завідує сектором превенції Горностаївського відділення поліції, але знає про всі проблеми жителів села. Саме до нього знов звернулася багатодітна мати і попросила допомоги, адже її будинок за борги хотіли відімкнути від енергопостачання, малися борги і за воду. Жінка була у розпачі, адже стабільного заробітку не має, чоловік знаходиться в лікарні після операції і всі гроші витратили на лікування. Розрахуватися за комунальні послуги у неї просто нічим. Жінка вже не знала, кого просити по допомогу.

— Я не міг залишитися осторонь від проблем цієї родини. Сам маю чотирьох дітей і не можна було допустити, що діти жінки залишилися в темному будинку без енергопостачання, від якого залежить і подача води в дім. Сім’я позитивна і батьки роботящі, але так склалися обставини, що зараз вони зовсім не мають грошей. Я вніс за них цей невеликий борг, пішов і поговорив з керівництвом РЕС, пояснив ситуацію і родині пішли назустріч , — зазначив начальник сектору превенції Горностаївського відділення поліції Олександр Черевань.

З доброю новиною Олександр Юрійович завітав до родини, приніс малечі солодощі, заспокоїв жінку та сказав, що вони завжди можуть розраховувати на його підтримку та допомогу.