На Херсонщині поліція затримала чоловіка, який скоїв ДТП на викраденому автомобілі

6 лет назад 0

Працівники сектору реагування патрульної поліції Великолепитиського відділення поліції отримали інформацію, що по вулицях районного центру на великій швидкості рухається автомобіль «Москвич». Під час відпрацювання території населеного пункту поліцейські помітили даний автомобіль.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, водій під час руху не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору. Поліцейські помітили, що 25-річний місцевий житель, який знаходився за кермом «Москвича», перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Також з’ясувалося, що транспортний засіб він викрав у свого товариша, з яким разом вживали спиртні напої. Коли власник автомобіля заснув, друг взяв ключі та поїхав кататись.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк). Також у відношенні правопорушника складені адміністративні матеріали за керування у нетверезому стані та скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Відділ комунікації поліції Херсонської області