На Херсонщині сварка між фермерами закінчилась лікарнею

7 лет назад 0

У Білозерське відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні, що у хірургічне відділення доставлений 58-річний житель одного з сіл району. У чоловіка діагностували розрив селезінки та численні забиття. Стан його здоров’я тяжкий.
Дружина потерпілого розповіла, що того дня вони з чоловіком випасали худобу на різних пасовищах. Коли ввечері вона повернулася додому, то чоловік лежав на дивані та скаржився на погане самопочуття. Він розповів, що під час випасання худоби йому стало зле і він втратив свідомість. Прийшов до тями від того, що його бив місцевий фермер. Причиною стало те, що худоба, яка залишилася без нагляду, зайшла на соняшникове поле фермера та топтала рослини. Потерпілий повернувся додому і одразу не звернувся по медичну допомогу. Через кілька годин чоловіку стало зле і дружина викликала йому «швидку».
Поліція продовжує розслідування обставин отримання потерпілим тілесних ушкоджень. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років).

за інф. відділу комунікації поліції

 Херсонської області