На Херсонщині за підозрою у вбивстві поліцейські затримали 82-річного чоловіка

2 месяца назад 0

Подія сталася 25 червня в Бериславському районі. Під час розпиття спиртних напоїв господар будинку спричинив ножові поранення своєму гостеві. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Наразі з’ясовуються обставини конфлікту. Затриманому загрожує 15 років ув’язнення.
Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Як розповів керівник відділення поліції №1 (Високопільське) Бериславського районного відділу поліції Олександр Коновал, подія сталася в Трудолюбівці ввечері 25 червня. Близько 23-ї години до поліції зателефонували рідні місцевого жителя та повідомили, що той помер. На місце виїхала слідчо-оперативна група.
Прибувши за вказаною адресою, поліцейські поспілкувалися з дружиною 68-річного чоловіка. Жінка розповіла, що чоловік ще вдень пішов вживати спиртні напої до свого односельця, який ввечері зателефонував і сказав, що його гість помер. Жінка сама не наважилася йти до сусіда, тож зателефонувала до поліції. 
Правоохоронці зайшли до літньої кухні та побачили на підлозі тіло чоловіка зі слідами кровотечі. Там перебував і нетверезий агресивно налаштований 82-річний господар домоволодіння із ножем у руці. Поліцейські роззброїли громадянина та доставили до приміщення поліції.За вказаним фактом відкрите провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події. Фігуранту правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні зазначеного злочину. На час проведення досудового розслідування судом йому обраний запобіжний захід – тримання під вартою. 
Тривають необхідні слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.