Направили до суду обвинувальний акт щодо ДТП у Горностаївському районі

6 лет назад 0

Нагадаємо, що смертельна ДТП трапилася 24 червня приблизно о 21:20 в с. Каїри Горностаївського району. 49-річний водій автомобілю «ВАЗ-21099» здійснив наїзд на жінку, яка йшла по узбіччю дороги в попутному напрямку з дитячим візком із тримісячною дитиною. Водій з місця пригоди втік, а через 15 хвилин після скоєння ДТП самостійно прибув у Горностаївське відділення поліції.

В результаті ДТП 26-річна жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла в лікарні. Дитина померла по дорозі в медичний заклад.

Як повідомив заступник начальника обласного главку поліції Микола Вербицький, згідно з результатами експертизи водій на момент скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі слідчі склали обвинувальний акт та направили його до суду.

Відкриті кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» та ч.1 ст.135 КК України «Залишення в небезпеці».

Відділ комунікації поліції Херсонської області