Наслідки ворожих обстрілів Херсонщини. ФОТОрепортаж

12 месяцев назад 0

Поліція зафіксувала 22 воєнні злочини російської армії на правобережжі Херсонщини.

Про це повідомляє  із посиланням на Нацполіції.

Як зазначається, по мирних житлових кварталах противник здійснив 69 обстрілів та випустив 325 снарядів з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків та скинув боєприпаси з БпЛА. Під вогневим ураженням армії РФ перебували Херсон, Кізомис, Софіївка, Микільське, Гаврилівка та Томарине.

Зафіксовано пошкодження приватних та багатоповерхових будинків, а також майна агрофірми у Софіївці, де артилерійським обстрілом понівечені сади та система крапельного зрошення.

"Вночі військовослужбовці рф атакували Херсон з артилерії та РСЗВ. Потужні вибухи лунали у центрі, Дніпровському та Корабельному районах. Місцеві жителі не постраждали, однак пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, розташовані уздовж берегової лінії. Також під ударом ворожої армії перебували міська набережна та територія заводу. Внаслідок влучання снарядів сталися пожежі у приватних будинках, працівники ДСНС оперативно ліквідовували наслідки ворожих атак. На місцях подій працювали всі профільні служби", — йдеться у повідомленні.