Огляд кримінальних подій Херсонської області

6 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 433 заяви і повідомлення, серед яких 91 заява з ознаками кримінального правопорушення.

На автодорогах області зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких 4 людини були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 50 протоколів, з них 1 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Новокаховський відділ поліції  звернувся 58-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що невідомий скоїв крадіжку 8900 гривень з його банківської картки. Поліція встановлює усі обставини події.   За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини  звернулась 63-річна херсонка. Жінка розповіла, що невідомий відкрито, шляхом ривку, заволоділи сумкою, в якій знаходився мобільний телефон «Samsung», 1000 гривень, кредитні картки та документи. За даним фактом проводиться перевірка.

У Херсоні  в ході особистого огляду у 46-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили 5 паперових згортків з речовиною, схожою на «канабіс». Вилучене направлено на дослідження. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області