Окупанти атакували з БПЛА рятувальників у Станіславі

1 месяц назад 0

Від скиду вибухівки з дрону постраждала команда місцевої пожежної охорони с.Станіслав.
Про це повідомляє 
Сьогодні вдень після ворожої атаки, у с.Станіслав загорілись господарчі споруди. На місце події одразу виїхали білозерські  рятувальники та працівники місцевої пожежної охорони.

Під час роботи на працівників місцевої пожежної охорони було здійснено скид вибухівки з ворожого БПЛА. Четверо чоловіків отримали акубаротравми, їх оглянули медики, від госпіталізації вони відмовились.

Також пошкоджень зазнав пожежний автомобіль.

За повідомлення Херсонської обласної прокуратури, за процесуального керівництва Олешківської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 14 серпня близько 17:00 військові армії рф атакували Станіслав за допомогою БпЛА.  Внаслідок вибуху снаряду легкі травми отримали четверо рятувальників, які долали наслідки попередніх обстрілів населеного пункту. Також пошкоджено службовий автомобіль ДСНС.
 
Прокурори спільно з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.