Патрульна поліція за добу розшукала зниклого, зупинила невідомого, схопила наркозалежного

7 лет назад 0

Літо не принесло полегшень патрульній службі: діти-утікачі та безвідповідальні водії створюють непрості ситуації повсякчас. Служба "тримає удар".

Учора патрульні за кілька годин знайшли безвісти зниклого хлопця: про нього повідомили напередодні о 22-ій годині. Мати неповнолітнього розповіла інспекторам, що той пішов із дому на вулиці Кулика після сварки і додала, що хлопець був неприродно збудженим. Вона підозрювала, що син перебував під впливом наркотичних речовин. Всім екіпажам негайно передали орієнтування. Близько 1-ої години ночі на проспекті 200-річчя Херсона патрульні помітили схожого за описом хлопця. І хоча той назвався іншим іменем, таки доправили до райвідділку і показали жінці, яка упізнала сина.

 

О четвертій ранку на вулиці Ціолковського на очі патрульним потрапив автомобіль служби таксі ВАЗ-21010, що рухався досить дивно, із порушенням ПДР. Інспектори його зупинили і швидко второпали, у чому справа: водій перебував під впливом наркотику, не зважаючи на те, що у салоні перебували пасажири.
І хоча таксист відмовився проходити медичний огляд, на нього склали адмінматеріали за ст. 122 (Невиконання вимоги дорожніх знаків) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. 

Крім того, на трасі Одеса–Мелітополь–Новоазовськ вони взагалы зупинили "летючого голандця" — автомобіль Volkswagen Touareg рухався з порушенням ПДР , а кермував їм не власник авта, а стороння людина. Що ж, для з’ясування всіх обставин інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу. 

 джерело