Поліцейські виявили чоловіка, якого розшукували фастівські правоохоронці

4 года назад 0

На лінію «102» зателефонувала жителька Херсона.

Вона повідомила, що в центрі міста по вул. Морська біля покинутої будівлі відбувається бійка між чоловіком та жінкою. На місце виїхала мобільна група реагування на факти домашнього насильства ГУНП.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

На вулиці поліцейські виявили чоловіка та жінку, які сварилися між собою. У жінки було подряпане обличчя. Вона пояснила, що чоловік першим накинувся на неї. Громадянин же пояснив поліцейським, що співмешканка, з якою вони проживають у покинутій будівлі, зрадила його. Правоохоронці встановили, що обидва учасники конфлікту не мають в Херсоні постійного місця проживання, зловживають алкоголем і часто сваряться. Потерпіла жінка сказала, що не має до співмешканця ніяких претензій, але попросила його більше не приходити до спільного місця проживання.

Під час перевірки документів 29-річного чоловіка поліцейські встановили, що він розшукувався Фастівським відділенням поліції Київської області, як зниклий безвісти. Бабуся чоловіка ще на початку року написала заяву про зникнення онука, з яким втратила зв'язок. Правоохоронці повідомили про виявлення розшукуваного своїх фастівських колег, які мають сповістити заявницю про те, що її онук знайшовся.