Поліцейські вилучили наркотики та набої у жителя Чаплинського району

4 года назад 0

Працівники Чаплинського відділення поліції, в рамках відкритих кримінальних проваджень за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, провели санкціонований обшук в будинку 20-річного жителя одного з сіл. Чоловік є підозрюваним у скоєнні серії крадіжок майна з домоволодінь жителів села. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В будинку та господарчій будівлі правоохоронці вилучили речові докази: викрадені господарем велосипеди, музичну техніку та інші речі.

А в кімнаті поліцейські вилучили пакет з канабісом і саморобний пристрій для вживання наркотиків. Також наркотики були розфасовані в паперові згортки. На полиці шафи оперативники вилучили 25 патронів до автоматичної зброї.

Господар помешкання пояснив, що є наркозалежним і виростив коноплі для власного вживання. А патрони нібито знайшов і зберігав без певної мети.

Вилучене направлено на експертизу. Чоловік перевіряється на можливу причетність до збуту наркотиків.

Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України та ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» КК України. Зловмиснику може загрожувати до 7 років позбавлення волі.