Поліцейські з’ясовують обставини загибелі чоловіка у Скадовському районі

5 лет назад 0

«Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від жительки одного з сіл Скадовського району. Жінка розповіла, що на сільському кладовищі виявила тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво відділення поліції та спеціалісти вибухотехнічного відділу обласної поліції. На кладовищі поліцейські виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями, отриманими, ймовірно, від вибуху гранати. Потерпілим виявився 30-річний місцевий житель.

Наразі на місці події працюють спеціалісти-вибухотехніки. Також поліцейські опитують можливих свідків, які бачили, як чоловік зайшов на територію кладовища з пакетом. Після чого, через декілька хвилин, пролунав вибух.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч.1 ст.115 ККУ «Умисне вбивство» з позначкою «нещасний випадок».