Поліція Херсонщини повідомила про події, які сталися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 613 звернень, серед яких 112 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровані 4 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких одна людина загинула та три чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 112 адміністративних протоколів, з них 5 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 48-річна жителька обласного центру. Вона розповіла, що невідомі злодії викрали з її квартири 7000 доларів США та золотий ланцюжок з хрестиком. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Олешківського відділення поліції звернувся 33-річний житель смт Нова Маячка. Чоловік розповів, що вчора, близько 23:40 невідомий зловмисник викрав його мопед «Yamaha Jog», який він залишив біля одного з місцевих кафе. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Великоолександрівського відділення поліції надійшло повідомлення від 45-річного мешканця району. Чоловік розповів, що невідомі злодії викрали з його банківської картки 13600 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.