Поліція Херсонщини повідомила про злочини, які сталися впродовж минулої доби

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 644 звернення, серед яких 119 повідомлень з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєсстровані 3 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 3 людини отримали травми. За порушення правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 111 адміністративних протоколів, із них 16 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Дніпровське відділення поліції звернулась 38-річна жінка. Вона розповіла, що невідомі злодії проникли на подвір’я її домоволодіння та викрали 2 спортивні велосипеди. За даним фактом проводиться перевірка.

В Олешківське відділення поліції звернулась 54-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що їй зателефонував невідомий та представився працівником банку. Шахрайський шляхом зловмисник дізнався реквізити банківської картки, після чого з рахунку зникло 10400 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Скадовське відділення поліції звернувся 25-річний чоловік. Він розповів, що під час відпочинку у кафе невідомий зловмисник викрав у заявника мобільний телефон «Xiaomi». За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області