Поліція Херсонщини виявила майже 4500 порушників Правил дорожнього руху

4 года назад 0

На Херсонщині упродовж жовтня-листопада працівники поліції проводили превентивні заходи «Безпека дорожнього руху – це життя» задля зниження аварійності.

Особливу увагу поліцейські приділяли попередженню порушень, що можуть призвести до скоєння ДТП з тяжкими наслідками.

За час відпрацювання працівники поліції виявили майже 4500 порушень Правил дорожнього руху. З усіма порушниками поліцейські проводили профілактичну роботу. 436 водіїв керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, 273 водії рухалися із перевищенням швидкості. 630 водіїв знаходились за кермом без відповідних документів.

У смт Верхній Рогачик працівники групи реагування районного відділення поліції лише за добу виявили трьох водіїв, які сіли за кермо у нетверезому стані. Один з водіїв, 27-річний кермувальник «ВАЗу-2101», неодноразово порушував Правила дорожнього руху. Цього разу працівники поліції склали у його відношенні адміністративний протокол за ст.130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» КУпАП, вилучили права, а автомобіль помістили на штрафмайданчик.

Відділ комунікації поліції Херсонської області