Поліція Херсонської області розповіла про злочини, які сталися протягом минулої доби

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 413 звернень, серед яких 64 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 2 ДТП з потерпілими, внаслідок яких 3 особи травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 141 адміністративний протокол, з них 2 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 35-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідома особа, під приводом продажу фотоапарату, шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами в сумі 17000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшла заява від 33-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідомі в кафе викрали гаманець, в якому знаходились 3000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Чаплинське відділення поліції надійшло повідомлення 73-річної місцевої жительки. Пенсіонерка розповіла, що невідомі жінки, під приводом попити води проникли в будинок, звідки викрали 25000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка. Встановлюються усі обставини події.