Поліція виявила крадія банківської картки, з якої він витратив 33 тисячі гривень

6 лет назад 0

Злочин стався у місті Каховка незадовго до Нового року. Тоді в магазині чоловік вкрав у відвідувачки банківську картку. Жінка розрахувалася за товар і поклала картку в кишеню, звідти її витягнув зловмисник.

Чоловік запам’ятав пін-код і упродовж наступних кількох днів робив покупки за допомогою викраденої банківської картки. Зловмисник купив кілька светрів собі, джинси та теплий одяг своїй дівчині, 6 нових мобільних телефонів та штучну ялинку для всієї родини, ноутбук для себе, навіть придбав 50 упаковок корму для свого кота. Також він купував продукти та дорогий алкоголь. Всього зловмисник витратив 33 тисячі гривень.

Працівники Каховського відділу поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий житель. Поліцейські вилучили у нього банківську картку потерпілої, а також речі, які він придбав за чужі кошти. Встановлена причетність чоловіка до 12 фактів зняття грошей з картки потерпілої.

Попередня правова кваліфікація кримінальних правопорушень за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).

Відділ комунікації поліції Херсонської області