Правоохоронці Херсонщини повідомили про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 552 заяви і повідомлення, серед яких 101 звернення містить ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєсстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 173 адміністративних протоколи, з них 14 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— Близько шостої ранку в Дніпровське відділення поліції звернулась 67-річна жителька смт Антонівка. Пенсіонерка розповіла, що вночі в її будинок шляхом пошкодження вхідних дверей проникли невідомі злодії та викрали близько 10 тисяч гривень і золоті вироби. За даним фактом проводиться перевірка.
— В Скадовське відділення поліції звернулась 74-річна місцева мешканка. Вона розповіла, що 23 травня їй зателефонували, жінка відповіла на дзвінок і почула в трубці голос чоловіка, який представився онуком заявниці. Він повідомив, що захворів і для лікування потрібні гроші. Зі слів пенсіонерки, вона перерахувала на вказаний мобільний рахунок 11 тисяч гривень і лише згодом зрозуміла, що її ошукали. Проводиться перевірка.
— Близько 13:15 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 86-річний житель мікрорайону «Таврійський». Він розповів, що дві години тому під приводом продажу побутової техніки в квартиру заявника увійшов невідомий чоловік, побив пенсіонера та заволодів грошовими коштами в сумі 8 тисяч Євро та 20 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.