Правоохоронці повідомили про останні порушення, які сталися на Херсонщині

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 554 звернення, серед яких 88 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована 2 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, внаслідок яких 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 118 адміністративних протоколів, з них 23 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В Голопристанське відділення поліції звернувся 22-річний місцевий житель. Чоловік розповів, шо невідомий проник до гаражу, звідки викрав мопед «Сузукі». За даним фактом проводиться перевірка.

В Іванівське відділення поліції надійшло повідомлення від 52-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий скоїв крадіжку розприскувача з дощувальної машини "Фрегат". За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшла заява від 41-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідомий викрав його мобільний телефон «Samsung». За даним фактом проводиться перевірка.