Росіяни засвітили “динозаврів Колихаєва” на лівобережжі Херсонщини. Їх привезли на відкриття пам’ятника Леніну

3 месяца назад 0

Окупанти відкрили черговий пам’ятник російському більшовику Леніну на лівобережжі Херсонщини. Цього разу погруддя комуніста з’явилось і селі Ольгине Горностаївської громади. На “святі” засвітились незвичайні гості, а саме фігури динозаврів, які добре знайомі всім херсонцям. У 2020 році майбутній мер міста Ігор Колихаєв побудував саме на них свою передвиборчу кампанію.

Про це повідомляють кореспонденти  з посиланням на російські джерела.

“У Горностаївському районі відновлено пам’ятник Леніну. У селі Ольгине відбулося урочисте відкриття пам’ятника Володимиру Іллічу Леніну. Необхідні кошти та матеріали зібрали за підтримки Горностаївської адміністрації та регіонального відділення партії ЛДПР” , – зазначають росіяни.На фото росіян видно, що “святковий настрій” місцевим створював не лише “вождь пролетаріату”, а й фігури динозаврів. Саме вони стояли у центрі Херсона у 2020 році під час передвиборчої кампанії Ігоря Колихаєва, закликаючи містян голосувати за нього.

Тоді майбутній мер обіцяв, що виставка триватиме постійно, але одразу ж після його обрання динозаврів демонтували та перевезли до Нової Каховки.

Після окупації Херсонщини доля динозаврів була невідомою, але, схоже, росіяни знайшли для них вдале застосування – архаїчні істоти рекламують ще більш архаїчного Леніна.