Російські війська обстріляли Херсонщину, четверо поранених

1 год назад 0

Російські війська протягом доби, 5 лютого, з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків 37 разів обстріляли Херсонщину. Про це у Telegram  Херсонська ОВА.

Херсон обстріляли сім разів. В місті пошкоджений освітній заклад та житлові будинки. Чотири людини поранені.

За даними поліції, під обстріли російської армії потрапили житлові квартали прибережної зони, центру, мікрорайонів Корабел, ХБК, Таврійський та Житлоселище. Снаряди поцілили у навчальний заклад, територію заводу, приватні та багатоквартирні будинки, гаражі, пошкоджені електромережі, газо- та водопровід у передмісті.

Як повідомив у Telegram керівник Бериславської РВА Літвінов, війська РФ за добу обстріляли Бериславську та Новоолександрівську територіальні громади. Пошкоджені будинок побуту, житлові будинки та господарські споруди. Загиблих та поранених в районі немає.

Що відомо

  • За добу російські війська понад 40 разів обстріляли цивільні об'єкти Херсона. Є загиблі та поранені. Також під обстріли потрапили 15 населених пунктів області. Зокрема, Золота Балка, Гаврилівка, Качкарівка, Милове, Берислав, Веселе, Микільське, Антонівка, Дніпровське та Гончарне
  • Російські війська за день 5 лютого тричі обстріляли Херсон. Атакували два мікрорайони міста — Острів та Житлоселище. Російські снаряди влучили по території Суднобудівного заводу. Одна людина поранена.
  • Також близько шостої ранку російські війська обстріляли Чорнобаївку. Пошкоджені шість будинків, електромережа, газо- та водопровід. Одна людина поранена — Чорнобаївська сільська рада.