Серійний крадій з Білозерського району проведе 5 років за гратами

4 года назад 0

Сім крадіжок у селі Олександрівка Білозерського району вчинив 40-річний злодій, який приїхав з сусідньої області на заробітки. Поліцейські затримали зловмисника після чергової скоєної ним крадіжки. За всіма фактами злочинів були відкриті кримінальні провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У Білозерське відділення поліції звернувся 54-річний мешканець с. Олександрівка. Чоловік розповів, що невідомий зловмисник викрав велосипед, який він залишив при вході на цвинтар.

Поліцейські провели подвірний обхід села та з’ясували, що до вчинення крадіжки може бути причетний 40-річний мешканець сусідньої області, який приїхав на заробітки в Білозерський район та винаймав будинок у селі. Чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та мав іспитовий строк. Правоохоронці затримали злодія, коли він намагався продати крадений велосипед.

За півроку затриманий скоїв 7 крадіжок з домоволодінь селян. Зловмисник виносив усе, що йому здавалося цінним: велосипеди, металеві вироби, одяг і навіть продукти харчування. Крадене продавав на ринку, а гроші витрачав на власні потреби.

Суд визнав чоловіка винним у інкримінованих йому злочинах і призначив покарання у вигляді 5 років за гратами.