Шахраї та крадії: поліція повідомила про останні злочини, які сталися на Херсонщині

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 556 звернень, серед яких 61 повідомлення містить ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 124 адміністративних протоколи, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 88-річна мешканка обласного центру. Пенсіонерка розповіла, що до неї в квартиру постукали двоє невідомих жінок та представились працівниками соціальної служби. Вони розповіли, що зараз проходить обмін грошей на нові купюри та запропонували жінці поміняти її заощадження. Бабуся повірила шахрайкам та обміняла 20 тисяч гривень. Лише згодом жінка з’ясувала, що отримані на обмін банкноти – фальшиві. За даним фактом проводиться перевірка.

— в чергову частину Корабельного відділення поліції надійшло повідомлення від 20-річного мешканця району. Хлопець розповів, що невідомі злодії проникли в його автомобіль «Москвич», який був припаркований біля під’їзду його будинку, та викрали магнітолу з колонками. За даним фактом проводиться перевірка.