Скадовчанина затримали з наркотиками, — ГУНП Херсонщини

7 лет назад 0

Поліцейські вилучили наркотики у жителя Скадовського району

До чергової частини Скадовського відділення поліції надійшло повідомлення від 29-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що підозрює своїх сусідів у виготовленні наркотиків. Тому що з їх квартири відчувається характерний запах. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що у квартирі проживає 54-річний наркозалежний, раніше судимий за злочини, пов’язані з наркотиками.

Як розповів начальник Скадовського відділення поліції Олексій Пешков, під час проведення санкціонованого обшуку в квартирі наркозалежного поліцейські виявили та вилучили сухі стебла рослини маку загальною вагою приблизно 200 грамів. Також оперативники вилучили декілька медичних шприців із залишками наркотичної речовини. Усе вилучене направлене на дослідження.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Відділ комунікації поліції Херсонської області