Скадовського нотаріуса підозрюють у зловживанні повноваженнями

2 года назад 0

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру приватному нотаріусу Скадовського районного нотаріального округу Херсонської області за фактами зловживання повноваженнями нотаріуса з метою отримання неправомірної вигоди.

«За даними слідства, приватний нотаріус, діючи в інтересах громадянина України, підозрюваного у заволодінні земельними ділянками на узбережжі Чорного моря, посвідчив договори про відчуження його майна. При цьому підозрюваний фактично не був присутній при проведенні нотаріальної дії, оскільки в цей день перебував на допиті в м. Києві», — повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора.

Посвідчення цих договорів унеможливило виконання ухвали про накладення арешту на це майно для подальшого відшкодування заподіяної шкоди Лазурненській селищній раді

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Головного слідчого управління Нацполіції України за оперативного супроводу співробітників Скадовського РВ Управління СБУ в Херсонській області.

Анатолій НІКОЛАЄВ.