В Херсоні поліцейські оперативно розшукали підозрюваного у замаху на вбивство

2 месяца назад 0

Подія сталася ввечері 17 липня на території Дніпровського району. Посеред вулиці з ножовими пораненнями була виявлена 47-річна жінка. Вжитими заходами поліцейські встановили особу зловмисника. Наразі він перебуває в умовах ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку повідомили про підозру у замаху на вбивство. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу – тримання під вартою. Фігуранту може загрожувати 15 років ув’язнення.

Про це звітує пресслужба поліції Херсонської області.

Як розповів начальник відділу поліції №1 (Дніпровський) Херсонського районного управління поліції Олександр Воропаєв, інформація про подію надійшла близько 19-ї години. Небайдужий херсонець розповів, що перебував із дружиною неподалік від місцевої лікарні. Подружжя почуло жіночий крик і пішло в тому напрямку. На алеї херсонці побачили громадянку з колотими ранами грудної клітини. Потерпіла була госпіталізована. Наразі 47-річна херсонка перебуває в стабільно-тяжкому стані.Оперативники поліцейського підрозділу спільно з працівниками управління карного розшуку обласного главку поліції провели низку розшукових заходів. Були переглянуті камери відеоспостереження, розташовані поблизу місця події, опитані місцеві жителі, встановлено коло знайомих потерпілої тощо. В результаті правоохоронці з’ясували, що до вчинення злочину причетний 29-річний херсонець. Чоловіка затримали в квартирі його матері, де він наразі тимчасово проживає.

Також під час відпрацювання прилеглої до місця події території поліцейські виявили у траві ніж, якого зловмисник позбувся, коли тікав.

Наразі фігурант перебуває в умовах ізолятора тимчасового тримання. Встановлюються всі обставини події. Зловмиснику за процесуального керівництва військової прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні замаху на вбивство. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підозрюваному загрожує ув’язнення на строк від семи до п'ятнадцяти років.