В Іванівському районі поліцейські вилучили корпус від гранати «Ф-1», який належить підозрюваному у вбивстві

4 года назад 0

В Іванівське відділення поліції надійшло повідомлення від 52-річного жителя одного з сіл району. Він розповів, що на початку лютого його 33-річний знайомий, який нині заарештований за підозрою у вбивстві, залишив у нього свої речі. Після арешту товариша, господар вирішив переглянути його речі і в сумці виявив предмет, схожий на гранату та наркотики. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події слідчо-оперативна група Іванівського відділення поліції оглянула предмет, який виявився корпусом від ручної гранати «Ф-1» без підривача. Також в сумці був пакет з коноплею. Все вилучено та направлено на експертизу.

Працівники поліції встановлюють походження боєприпаса та як він потрапив до підозрюваного у вбивстві. Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.