Відзначили заробіток. У Великоолександрівському районі поліція підозрює жінку у вбивстві

3 года назад 0

"Зелений змій", як відомо, ніколи до добра не доводив. Але особливо трагічно складаються обставини, коли під впливом алкогольних парів люди доводять справу до рукоприкладства. Іноді такі випадки закінчуються навіть убивством.

Судячи з усього, саме за таким сценарієм розвивалися події в одному з сіл Великоолександрівського району Херсонщини, де днями сімейна пара, розпиваючи спиртні напої, закінчила вечір сваркою, що переросла в різанину. В результаті — людину вбито ножем.

Як повідомили в поліції, до копів звернулася місцева жителька і повідомила, що до неї прийшла співмешканка її брата і сказала, що в будинку виявила тіло цивільного чоловіка зі слідами насильницької смерті.

На місці події працівники поліції виявили тіло 52-річного чоловіка з кількома ножовими пораненнями в області живота та грудної клітини. Поруч перебувала його 57-річна співмешканка у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час огляду будинку правоохоронці виявили ніж.

Спілкуючись з родичами потерпілого та його співмешканки, поліцейські з’ясували, що того дня жінка повернулася із заробітків і разом з цивільним чоловіком відзначала цю подію. Попередньо встановлено, що інших осіб в будинку, крім господарів, не було. Нині жінка є основною підозрюваною у скоєнні злочину, з нею проводяться слідчі дії. Поліцейські встановлюють усі обставини та причини цієї події.

Жінка затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.