Ворог продовжує нищити Бериславщину. Є поранені та вбиті

1 месяц назад 0

Упродовж доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Нововоронцовська, Милівська, Новоолександрівська, Новорайська та Тягинська територіальні громади. Серед них — м.Берислав, с.Зміївка, с.Шляхове, с.Хрещенівка, с.Золота Балка, с.Новорайськ, с.Монастирське, с.Нова Кам'янка, с.Суханове, с.Бургунка, с.Одрадокам'янка та с.Тягинка.

Про це повідомив Володимир Літвінов у Facebook.

Ворог завдав авіаційного удару по с.Хрещенівка, с.Нова Кам'янка та с.Суханове. Руйнацій та пошкоджень зазнали будівля освітнього закладу, будинку культури, адміністративна будівля у с.Нова Кам'янка, освітній заклад у с.Суханове,  житлові будинки та господарські споруди мешканців с.Хрещенівка, с.Нова Кам'янка та с.Суханове. Із реактивних систем залпового вогню, артилерії, танків та мінометів обстріляв с.Монастирське, м.Берислав, с.Шляхове, с.Зміївка, с.Новорайськ, с.Золота Балка, с.Бургунка, с.Одрадокам'янка та с.Тягинка. Пошкоджено будівлю дитячого садка у с.Золота Балка, житлові будинки та господарські споруди мешканців с.Монастирське, с.Одрадокам'янка та с.Тягинка. Також у м.Берислав зранку під ворожий обстріл потрапив вантажний автомобіль, що доставляв гуманітарну допомогу. Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати атакували м.Берислав, с.Золота Балка та с.Тягинка.

Внаслідок ворожих ударів у м.Берислав загинув 59-річний чоловік та отримала поранення 70-річна жінка. Також, отримала поранення 62-річна жінка у с.Хрещенівка. Крім того, стало відомо що внаслідок обстрілу селища Нововоронцовка, 23 вересня 2024 року, загинув 38-річний чоловік.