Ворожі обстріли знову пошкодили низку житлових будинків на Бериславщині

4 часа назад 0

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Нововоронцовська, Новоолександрівська, Милівська та Тягинська територіальні громади. Серед них: м.Берислав, с.Шляхове,  селище Нововоронцовка, с.Новоолександрівка, с.Золота Балка, с.Милове, с.Львове, с.Тягинка та с.Одрадокам'янка.

Про це повідомив Володимир Літвінов у Facebook.

Ворог завдав артилерійських обстрілів по м.Берислав, с.Шляхове,  с.Новоолександрівка, с.Золота Балка, с.Львове та с.Тягинка. Пошкоджень та руйнацій зазнали житлові будинки та господарські споруди мешканців с.Шляхове,  с.Новоолександрівка, с.Львове та с.Тягинка, також пошкоджено приватні квартири багатоквартирних будинків м.Берислав. Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати атакували м.Берислав, селище Нововоронцовка, с.Милове, с.Новоолександрівка, с.Одрадокам'янка та с.Тягинка. Поцілили по території медичного закладу у м.Берислав, фермерського господарства у селищі Нововоронцовка, також пошкоджень зазнали житлові будинки та господарські споруди у м.Берислав, селище Нововоронцовка, с.Милове, с.Новоолександрівка, с.Одрадокам'янка та с.Тягинка.

Внаслідок ворожих обстрілів у с.Львове загинула 66-річна жінка, також травми несумісні з життям отримав 38-річний чоловік у с.Новоолександрівка.