У Генічеському районі чоловік помстився вітчиму за вбивство матері

5 лет назад 0

У Генічеський відділ поліції надійшло повідомлення, що в одному з сіл після бійки помер 61-річний чоловік, на його голові та грудній клітині були численні синці. Загиблий раніше судимий за вбивство дружини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції виїхали на місце та з’ясували, що напередодні вночі жителі села бачили на подвір’ї бійку між потерпілим та його 27-річним пасинком, який виявився раніше судимим за наркозлочини.

Пасинка працівники поліції виявили на вулиці. Чоловік розповів, що разом з вітчимом, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, вони поминали матір, яку 10 років тому вбив вітчим і у якої того дня був день народження. Після чималої кількості випитого алкоголю чоловіки посварилися. Син не міг пробачити вітчиму смерть матері, тому сильно побив його. Після чого повернувся до кімнати, а вранці виявив, що вітчим помер.

Як повідомив начальник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.