У Генічеську поліцейські розкрили ряд крадіжок

5 лет назад 0

За останні два місяці у місті Генічеськ стався ряд злочинів майнового характеру. В кіосках невідомий виламував двері, забирав гроші та тютюнові вироби. З аптеки були вкрадені медичні препарати, з автомобілів зловмисник викрадав відеореєстратори, мобільні телефони та гроші. З фотостудії була вкрадена фототехніка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Генічеського відділу поліції опитали можливих свідків, переглянули відео з камер відеоспостереження поблизу місць злочинів та відпрацювали осіб, які могли бути причетними до крадіжок. Під підозру потрапив 19-річний житель міста, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень.

Під час проведення санкціонованого обшуку у нього вдома поліцейські вилучили частину викраденого ним майна. Хлопець пояснив, що крадені речі їздив продавати в сусідню область.

Наразі встановлена причетність зловмисника до 7 фактів крадіжок. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.