У Херсоні арештант втік, перестрибнувши 4-метровий паркан на очах у конвоїрів

6 лет назад 0

У Херсоні засуджений зважився на втечу з СІЗО — під час прогулянки він, на очах у конвоїрів, перестрибнув паркан з колючим дротом, висотою в чотири метри.

За словами очевидців, утікач застрибнув на дах будівлі, що стоїть у дворику, звідти виліз на паркан, переліз через колючий дріт, зістрибнув вниз — за територію ізолятора, і зник.

Як з'ясувалося, до того, як опинитися за гратами, засуджений займався паркуром. Втім, правоохоронці вже через кілька годин затримали втікача на території міста і повернули його в СІЗО.

" Його затримали наші співробітники, він уже був подряпаний, так як долав паркан, на якому натягнута ягоза (вид колючого дроту, яка завдає ріжучі рани). Подряпав руки ноги і порвав одяг ", — повідомив начальник Херсонського СІЗО Олександр Яголковський.Сам засуджений розповів, що до втечі його спонукала нещасна любов: нібито він хотів побачити колишню кохану і з'ясувати з нею стосунки.

Тепер до основного шестирічного терміну за крадіжку засуджений отримає "добавку" за втечу: санкція статті за втечу з місць позбавлення волі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Тим часом, конвоїри обіцяють уважніше наглядати за любителем паркуру.

За матеріалами Інтернет