У Херсоні поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві мачухи

4 года назад 0

Злочин стався у Корабельному районі Херсона між чоловіком та цивільною дружиною його батька на ґрунті давнього конфлікту. Підозрюваний затриманий. Йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці злочину поліцейські встановили, що в будинку проживав чоловік разом зі свою 48-річною цивільною дружиною та сином від попереднього шлюбу. У родині були конфлікти між сином та мачухою. Вчора ввечері члени сім’ї вживали спиртні напої. Коли голова родини пішов відпочивати, між сином та мачухою знову виник конфлікт, після чого жінка пішла спати. Розлючений пасинок направився в кімнату до жінки та почав її душити.

Коли потерпіла перестала подавати ознаки життя, чоловік усвідомив скоєне та звернувся до мешканця сусіднього будинку, аби той викликав поліцію. Співробітники Корабельного відділення поліції встановили, що підозрюваному 33 роки, раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався.

Як повідомив начальник Корабельного відділення поліції Андрій Сколібог, чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).