У Херсоні поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні касира кредитної установи

5 лет назад 0

Жертвою зловмисника стала 30-річна працівник кіоску з видачі кредитів. Відвідувач, який хотів оформити кредит, вирвав у жінки телефон і сказав, поки йому не видадуть гроші, телефон він не поверне. Після чого невідомий втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Херсонського відділу поліції встановили особу підозрюваного, яким виявився 35-річний безробітний херсонець. Телефон у нього вилучили і повернули законній власниці. Чоловік пояснив, що йому надто довго оформлювали кредит і постійно просили зачекати. Це йому набридло і він вирішив прискорити процес, відібравши телефон у працівниці. Про скоєне шкодує.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років).