У Херсоні поліція затримала чоловіка, який спричинив ножове поранення співмешканці

6 лет назад 0

У Херсоні в лікарню в тяжкому стані госпіталізували місцеву мешканку. Внаслідок ножового поранення вона втратила 2 літра крові. Поліцейські встановили, що тілесне ушкодження жінці спричинив її співмешканець. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк до 8 років.

В чергову частину Корабельного відділення поліції зателефонували з лікарні Суворовського району. Черговий лікар повідомив, що близько 15:30 без свідомості в реанімаційне відділення з колотою раною доставили 28-річну жінку. До лікарні терміново виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що у потерпілої діагностували ножове поранення стегнової артерії, внаслідок чого вона втратила близько 2 літрів крові.

Як розповів заступник начальника слідчого відділу Корабельного відділення поліції Євген Коваль, в ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що тілесне ушкодження жінці спричинив її співмешканець. За місцем проживання 37-річний чоловік був відсутній. Працівники поліції встановили коло його знайомих та ввечері затримали за місцем мешкання одного із друзів. Зі слів затриманого, між ним та жінкою раптово виник конфлікт. Він схопив зі столу ніж та вдарив свою співмешканку в ногу.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області