У Херсоні внаслідок обстрілу з дрона поранений чоловік

3 недели назад 0

У Херсоні, у Дніпровському районі, внаслідок обстрілу з дрона поранений 45-річний чоловік.
Як передає , про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

«45-річний чоловік близько 13.40 у Дніпровському районі міста потрапив під атаку ворожого дрона», ​ — написав Мрочко.

Як зазначається, чоловік звернувся по допомогу до лікарів, які діагностували мінно-вибухову травму, уламкове поранення правої гомілки та перелом великогомілкової кістки. Постраждалому надається необхідна допомога.

Херсонська ОВА також, що зранку у Станіславській громаді росіяни атакували з дрона цивільний автомобіль. У 25-річного чоловіка діагностували вибухову травму. Він самостійно звернувся до лікарні, де йому надали необхідну меддопомогу.

Ще  повідомили, що близько першої ночі окупанти вдарили по селищу Білозерка. Унаслідок «прильоту» поблизу житлового будинку постраждала 74-річна жінка. У неї – вибухова травма і контузія. Потерпілій надали необхідну меддопомогу і відпустили на амбулаторне лікування.
Як повідомляв Укрінформ, у Дніпровському районі Херсона зранку внаслідок обстрілу з безпілотника поранений 60-річний чоловік. Також ушпиталено 64-річного чоловіка, який наступив на вибуховий пристрій «пелюстка» у парковій зоні Дніпровського району міста. Ще до медиків звернувся 53-річний чоловік, він отримав мінно-вибухову травму та уламкові поранення внаслідок скиду ворогом вибухівки з дрона.