У Херсоні врятували від пожежі три житлові будинки

5 лет назад 0

25 липня о 17:10 на номер Служби порятунку м. Херсон надійшло повідомлення про виникнення пожежі у приватному домоволодінні по вулиці Кримській. За вказаною адресою одразу ж було направлено черговий розрахунок 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

По прибуттю встановлено, що горять господарчі споруди одразу на трьох подвір’ях домоволодінь розташованих поряд та частково покрівлі двох будинків. Рятувальники приступили до гасіння. Локалізовано пожежу о 17:25, а остаточно ліквідовано о 18:30. Площа пожежі склала 120 кв. м. Вогнеборцям вдалось врятувати три житлові будинки.

Попередня причина — необережне поводження з вогнем.

Як з’ясувалось пожежа розпочалась у господарчій споруді на подвір’ї домоволодіння по вулиці Кримській. Власниця разом зі своїм сусідом почали самостійно гасити полум’я з поливного шлангу. Проте вогонь лише поширювався і перекинувся на сусідні подвір’я, що знаходяться на вул. Калініна. Тоді і зайнялись ще дві господарчі споруди, літній душ та покрівлі двох житлових будинків.