У Херсоні ударом ножа в шию убили 29-річного чоловіка

7 лет назад 0

У Дніпровське відділення поліції надійшло повідомлення, що біля приватного будинку виявлено тіло 29-річного власника.

Причиною смерті стала гостра крововтрата внаслідок колото-різаного поранення шиї, — повідомляє ГУНП у Херсонській обл у Фейсбуці.

Поліцейські встановили, що загиблий був різноробочим, полюбляв випити і до нього додому часто приходили люди без певного місця проживання.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу чоловіка, який останнім часом проживав у будинку загиблого, а після його смерті зник.

Квартирантом виявився 40-річний херсонець, раніше судимий за крадіжки.

Під час перевірки його зв’язків оперативники виявили чоловіка, до якого у день скоєння злочину приходив раніше судимий. Знайомий розповів, що товариш прийшов до нього додому і попросив залишити речі, за якими повернуться ввечері. Нібито йому треба заробити грошей, щоб терміново поїхати з міста.

Поліцейські затримали підозрюваного приблизно о 19:00, коли він повернувся за своїми речами.

Затриманий розповів, що деякий час проживав в будинку потерпілого, разом вони працювали по найму. Того дня господар та квартирант випивали. Згодом, розпивання спиртних напоїв переросло в сварку. Під час конфлікту квартирант схопив ніж та вдарив у шию потерпілого, після чого втік.

На вбивцю правоохоронними органами відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".