У жителя Чаплинського району поліцейські вилучили наркотики, зброю та вибухову речовину

5 лет назад 0

Оперативникам Чаплинського відділення поліції стало відомо, що 25-річний чоловік, який мешкає на околиці одного з селищ району, зберігає вдома зброю. Під час перевірки інформації поліцейські також з’ясували, що він вирощує коноплі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Для культивування наркорослин правопорушник облаштував свій город та присадибну ділянку покинутого сусідського будинку. В ході санкціонованого огляду оперативники виявили більше 100 кущів конопель зі слідами догляду. Господар удобрював та поливав наркорослини за допомогою крапельного зрошування. Також в будинку підозрюваного поліцейські знайшли 1 кг марихуани, готової для вживання, мисливську рушницю з 5 патронами та 4 банки пороху, загальною вагою 350 гр.

Усе вилучене направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр. За незаконне поводження з наркотичною речовиною та зброєю відкриті кримінальні провадження за ст.309, ст.310 та ст.263 Кримінального кодексу України. Наразі працівники поліції встановлюють місцеперебування чоловіка для з’ясування походження вилученої зброї та мети її зберігання. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк до 7 років.