У Скадовському районі поліцейські викрили наркопритон та виявили посів конопель

5 лет назад 0

Житель одного з селищ району висадив у себе на присадибній ділянці більше 200 кущів конопель. Під час санкціонованого обшуку оперативники вилучили наркорослини та знайшли в будинку підозрюваного ще 1,5 кг готової до вживання марихуани.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Він пояснив поліцейським, що вирощує коноплі для власного вживання. Наразі ця інформація перевіряється.

Того ж дня в Скадовську в будинку 40-річного місцевого жителя оперативники викрили наркопритон. В кімнаті були розкидані медичні шприці з залишками наркотичної речовини. Поліцейські з’ясували, що чоловік вживав наркотики зі своїми знайомими, облаштувавши для цього одну з кімнат.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», ст.310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження ст.317 КК України «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».