У Скадовську поліцейські затримали підозрюваного у крадіжках кришок люків

5 лет назад 0

У Скадовське відділення поліції зателефонував житель міста і повідомив про підозрілого чоловіка, який на вулиці продає металевий люк. На місце прибули поліцейські і з’ясували, що чоловік продавав люк, який був вкрадений два дні тому в центрі міста. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції встановили особу зловмисника, яким виявився раніше судимий місцевий житель. Поліцейські провели санкціонований обшук на території його домоволодіння і виявили металевий люк. Інші люки він сховав неподалік від свого дому і шукав для них покупців.

Як повідомив т.в.о. начальника Скадовського відділення поліції Ігор Моргун, наразі працівники поліції встановили 4 факти крадіжок металевих люків та перевіряють чоловіка на причетність до інших кримінальних правопорушень на території міста. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).