У водія таксі херсонські патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння

5 лет назад 0

Херсонські патрульні з відділу безпеки дорожнього руху спільно зі співробітниками Укртрансбезпеки та Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проводять рейд із перевірки пасажирських перевезень. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Цього разу захід реалізується поблизу залізничного вокзалу. На Привокзальній площі поліцейські побачили автомобіль однієї зі служб таксі міста марки Daewoo Lanos. Водій саме садовив до транспортного засобу пасажирів. Однак робив він це на пішохідному переході, тож патрульні вирішили з ним поспілкуватись. У чоловіка за кермом інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Він у встановленому законом порядку відмовився проходити огляд у медичному закладі. Також поліцейські встановили, що 30-річний херсонець позбавлений права керування рішенням суду, адже вже був притягнутий до відповідальності за керування в нетверезому стані.

Охоронці порядку за допомогою інформаційних баз з’ясували, що той має ще 2 аналогічні протоколи, рішення за якими суд ще не прийняв. Тож на порушника поліцейські склали адмінматеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) та ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) КУпАП. Потім патрульні передали його іншим учасникам рейду.